FREE SHIPPING ON ALL ORDERS ABOVE 1000 SEK

Du har inga varor i din varukorg

Delsumma: 0 SEK
  • Om Power Woman

Power Woman - high-end sportswear for women who perform with style.


Vi vill förflytta gränser. Både våra gränser och dina. Och vi vill att du ska känna dig snygg när du gör det. Våra sportkläder ger dig kraft att prestera mer, både mentalt och fysiskt oavsett om du är professionell atlet eller springer dina första löpsteg. Våra kläder är perfekt utformade för kvinnokroppen, hårt testade av världens främsta kvinnliga idrottare. Vår passion är att ge kvinnor mod och kraft till att vara det de är – en Powerwoman.

"Anna Wretling var 38 år när hon tog sina första löpsteg. Löpsteg som triggade henne att utmana sig själv ända tills hon stod på toppen på Norseman Xtreme Triathlon – världens hårdaste endagarslopp. Med samma målmedvetenhet har hon skapat det exklusiva sportmärket PowerWoman. Av kvinnor – för kvinnor. Där stil och glamour inte ger vika för extrema utmaningar utan snarare adderar styrka och kraft. Kraft nog att ta sig förbi sina egna gränser för vad man trodde möjligt. Precis som Anna gör."

Vår filosofi

Vi tror på kraften som sker när man vågar ta sig förbi gränserna för vad man trodde var möjligt. Vi tror på att man kan ta sig precis hur långt som helst oavsett vad målet är – och att man känner glädje när man gör det. Vi tror på att skapa en gemenskap där kvinnor stöttar varandra som den PowerWoman de är. För oss är det viktigaste att få kvinnor att stärka sin egen potential och känna sig vackra och starka. I träningen precis som i livet i stort.

Power Women - We Are You

Du är en PowerWoman. En fri själ som älskar träning och du vet att det gör dig gott. Det får dig att stråla och det ger dig kraft. Du är disciplinerad och passionerad och letar hela tiden utmaningar för att överträffa dig själv. Du är stolt över att vara kvinna och vet att vi kvinnor är starka individer. Du är en förebild för andra eftersom du lever ditt liv som du vill. Du har höga krav på de sportkläder du använder och vill ha bra design, perfekt passform och de bästa materialen.

TIllverkning och design

Vi har rest över världen för att hitta de bästa materialen. Vi har hittat de bästa fabrikerna i Europa som tillverkar våra kläder från vår egna design och tekniska ritningar. Vi har låtit världens främsta kvinnliga idrottare testa våra kläder under extrema förhållanden och under lång tid. Våra designers har arbetat hårt för att hitta den perfekta passformen för kvinnokroppen och omsorgsfullt adderat många exklusiva detaljer ner i minsta söm. Resultatet är stilfulla sportkläder skapade för gymträning, simning, löpning, cykling och triathlon. En nyhet är kläder för längdskidåkning och vi produktutvecklar ständigt kläder som pushar dig framåt – och som får dig att känna dig snygg när du gör det. Vi gör så snygga kläder att de går använda till vardags och på stan, kläderna ska hålla i både löpspåret och som leisure wear. Vi tror på unika plagg i små kollektioner och vi arbetar hela tiden för att förbättra våra modeller. Våra högt ställda krav har resulterat i att vi har blivit kända för vår höga kvalitet och en passform som håller, år efter år. Våra kunder pratar om att kläderna ger kraft, och att de är som en andra hud. Second-skin-feeling är det bästa betyget vi kan få och vi kommer aldrig att nöja oss med mindre.

Hållbarhet

PowerWoman tillverkar kläder i extremt hög kvalitet och i utvalda material som håller för långt slitage och bruk. Passformen håller sig tack vare väl utvecklad design och tappar inte formen hur mycket de än används. Designen är långvarig då de plagg vi lanserade från start fortfarande är de som säljer som bäst samtidigt som nya klassier äntrar scenen. Vi tror på att tillverka kläder som håller länge och som inte går ur tiden. Våra material tillverkas och sys i Europa och vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsgranskning och förbättringar av processer och materialval för att värna om miljö och människa. Vi uppmuntrara dessutom våra kunder att sälja begagnade kläder via vår köpochsälj site på FB - Pass your Power Forward. 

Team Powerwoman Athletic Club
Team Powerwoman Athletic Club bildades i början av 2018 och är en ideell förening startat av grundaren till Powerwoman Anna Wreting. Hon kände tidigt att kläderan är mer än ´bara´kläder, det är en tillhörighet - ett community. Kvinnorna som bär PowerWoman har sedan starten varit som ett Team, varav ideen länge legat och grott. Flera både atleter och motionärer har frågat efter en tävlingslicenser och det kan föreningen erbjuda genom att de är medlemmar i Svenska Riksidrottsförbundet, Svenska triathlonförbundet, Svenska Cykelförbundet och Svenska Skidförbundet. Förutom det har föreinigen träningstillfällen, specialla ebjudanden och samarbeten. Föreningen har på kort tid fått över 800 medlemmar och växer stadigt och är numera en av sveriges största föreningar med nästan bara kvinnor. Föreningen är gratis och är för alla nivåer.
www.teampowerwoman.com   
@teampowerwoman_official   • "We are not afraid to perform. To us, what’s never been done are just opportunities waiting to happen and what’s said to be impossible is just a challenge waiting to be explored."

Nyhetsbrev

Subscribe to receive inspiration, ideas, and news in your inbox.