FRI FRAKT på ordrar över SEK 1000

Du har inga varor i din varukorg

Delsumma: 0 SEK
  • Om Power Woman

Power Woman - high-end sportswear for women who perform with style.


Vi vill förflytta gränser. Både våra gränser och dina. Och vi vill att du ska känna dig snygg när du gör det. Våra sportkläder ger dig kraft att prestera mer, både mentalt och fysiskt oavsett om du är professionell triathlet eller springer dina första löpsteg. Våra kläder är perfekt utformade för kvinnokroppen, hårt testade av världens främsta kvinnliga idrottare. Vår passion är att ge kvinnor mod och kraft till att vara det de är – en Powerwoman.


Anna Wretling var 38 år när hon tog sina första löpsteg. Löpsteg som triggade henne att utmana sig själv ända tills hon stod på toppen på Norseman Xtreme Triathlon – världens hårdaste endagarslopp. Med samma målmedvetenhet har hon skapat det exklusiva sportmärket PowerWoman. Av kvinnor – för kvinnor. Där stil och glamour inte ger vika för extrema utmaningar utan snarare adderar styrka och kraft. Kraft nog att ta sig förbi sina egna gränser för vad man trodde möjligt. Precis som Anna gör.


Vår filosofi

Vi tror på kraften som sker när man vågar ta sig förbi gränserna för vad man trodde var möjligt. Vi tror på att man kan ta sig precis hur långt som helst oavsett vad målet är – och att man känner glädje när man gör det. Vi tror på att skapa en gemenskap där kvinnor stöttar varandra som den PowerWoman de är. För oss är det viktigaste att få kvinnor att stärka sin egen potential och känna sig vackra och starka. I träningen precis som i livet i stort.

Power Women

Du är en PowerWoman. En fri själ som älskar träning och du vet att det gör dig gott. Det får dig att stråla och det ger dig kraft. Du är disciplinerad och passionerad och letar hela tiden utmaningar för att överträffa dig själv. Du är stolt över att vara kvinna och vet att vi kvinnor är starka individer. Du är en förebild för andra eftersom du lever ditt liv som du vill. Du har höga krav på de sportkläder du använder och vill ha bra design, perfekt passform och de bästa materialen.

Konstruktion och design

Vi har rest över världen för att hitta de bästa materialen. Vi har låtit världens främsta kvinnliga idrottare testa våra kläder under extrema förhållanden. Våra designers har arbetat hårt för att hitta den perfekta passformen för kvinnokroppen och omsorgsfullt adderat exklusiva detaljer. Resultatet är stilfulla sportkläder skapade för simning, löpning, cykling och triathlon. Kläder som pushar dig framåt – och som får dig att känna dig snygg när du gör det. Vi tror på unika plagg i små kollektioner och vi arbetar hela tiden för att förbättra våra modeller. Våra högt ställda krav har resulterat i att vi har blivit kända för vår höga kvalitet och en passform som håller, år efter år. Vi kommer aldrig att nöja oss med mindre.  • "We are not afraid to perform. To us, what’s never been done are just opportunities waiting to happen and what’s said to be impossible is just a challenge waiting to be explored."

Nyhetsbrev

Subscribe to receive inspiration, ideas, and news in your inbox.