TIGERNS ÅR

Black Tiger Collection

Tigern är ett kraftfullt djur som med sitt vackra mönster och starka karaktär ger oss extra kraft. 2022 är är också "Tigerns år" enligt den kinesiska kalendern. Den vita tigern symboliserar frid, mod och dygd.

Power Womans Tiger Collection har sin grund i vår önskan att uppmärksamma den styrka som naturen ger och som vi är en del av. Blixtarna representerar vår kraft och energi. Det lysande ögat för vår ständiga närvaro och linjerna för vår uthållighet. Slutligen har vi hjärtat som symboliserar vår starka passion.
Vi finner inspiration till vår design från naturen och nu vill vi hylla Tigern.

om kollektionen

Inspirerad av kvinnor

Tigern har många av de egenskaper och förmågor som vi kvinnor besitter!

Inspirerad av naturen

Tigern är ett kraftfullt djur som med sin starka karaktär och vackra pälsmönster ger oss extra styrka. Tigern är känd för sitt majestätiska mod och styrka och dess kraft och energi representerar oräddhet och djupare insikt.

Styrka

Tigrar är alfa-rovdjur, och de har inga rivaler i sin naturliga livsmiljö. På grund av dessa egenskaper kan tigern stå för styrka.

Majestätisk och Nobel

Tigrar står stadigt och mäktigt. På grund av denna egenskap fick de respekt inte bara från andra djur utan också från människor. Vissa människor kan till och med betrakta dem som "kungen över alla djur". Vilket får tigern att förknippas med attribut som nobel och majestätisk.

Unik produktion

Handgjord design

Våra svenska designers och våra europeiska fabriker är specialister på högkvalitativa funktionskläder. Varje plagg är ett genuint hantverk där mönstren designas för hand och sedan översätts med stor omsorg för att ge varje plagg sin unika karaktär!

Högkvalitativa material

Snabbtorkande och ultralätt material. Producerat i Europa.