Håll dig uppdaterad

Nyheter

Få den senaste informationen om vad som är på gång

Do you dare to exchange your running shoes for skis?

Vågar du byta ut löparskorna till skidor?

Många människor har en vana att i sin rutin bli enkelspåriga, av bekvämlighet eller av rädsla för att tappa träning inom sin ”sport”. Häri ligger dock en stor utvecklingspotential för att våga utmana och variera sig ger bättre resultat på alla sätt, inte minst för motivationen och för hälsan.
DARE TO PUSH YOURSELF!

VÅGA UTMANA DIG SJÄLV!

Mikaela är en välkänd profil på svenska TV4 där hon ger tittarna tips om hur man tränar och tänker för att få bättre hälsa. Här ger hon tips på några riktigt bra övningar som involverar hela kroppen och allt du behöver är ett par hantlar och lite viljestyrka.
Cycling in the winter, is it possible and how does it work?

Cykla ute på vintern, är det möjligt och hur funkar det?

Häromdagen cyklade Jessica Unogård och två kompisar 4 timmar i 10-12 minusgrader och snö. Det gick jättebra och de hade en härligt fin dag utomhus med cykeln. Här kommer lite tips om hur du kan tänka kring att cykla vid kallare väder. utomhus och kanske i snö.  Våga testa!
NEW YEAR - LET GO AND INVITE NEW

NYTT ÅR - SLÄPP OCH BJUD IN NYTT

Ett nytt år ger så många nya möjligheter. Tänk vilket tillfälle att kunna börja med en ny vana, en ny sport, en ny hobby, sätta ett nytt mål. Det mest fantastiska är att vi kan välja släppa sånt som inte förtjänar att hålla kvar vid. Tänk så mycket vi inte längre har nytta av som vi kan släppa och istället bjuda in nytt. Varför inte göra en inventering över vad som kan utgå och göra plats för nytt? 
Kvinna med mössa och Power Woman baddräkt

Goda råd och tips om kallbad

Allt fler upptäcker njutningen med kallbad stärker både din kropp och själ. För dig som vinterbadar för första gången har vi samlat en rad goda tips och råd hur man kommer igång med kallbadandet på bästa sätt. Och för dig som redan är en vinterbadare, har vi samlat en rad tips hur du får ut ännu mer njutningen av kallbadet. 
WHAT TO WEAR WHEN WINTER RUNNING?

VAD SKA MAN HA PÅ SIG NÄR MAN SPRINGER PÅ VINTERN?

Att springa på vintern är ett underbart sätt att hålla sig aktiv och få frisk luft och solsken under kalla månader på året. För att göra det till en bekväm och härlig upplevelse bör din garderob för vinterlöpning innehålla några av (om inte alla) dessa plagg:
Top reasons why you should start winter running

Främsta skälen till varför du ska börja vinterlöpa

Vintertid kan definitivt vara en utmaning att utöva utomhussporter. Att gå ut när det snöar och är kallt kan hindra även de mest motiverade löparnas mål. Men vad händer om vi berättade att det faktiskt finns några fördelar med att springa i minusgrader och omgiven av snö?
NEW YEAR RUN!

NEW YEAR RUN!

Det blir tredje året i rad som TEAM POWERWOMAN arrangerar nyårsloppet till förmån för organisationen Kvinna till Kvinna. https://kvinnatillkvinna.se/
Benefits of Cross-country skiing

Fördelarna med längdskidåkning

Ursula Weber från Bayern i Tyskland under ett träningspass i längdspåren. Ursula är triathlet och tränar simning, löpning, cykling, gym, cx skidåkning och snowboard på vintern. Ursula älskar Power Woman för att kläderna känns lyxiga och har samtidigt komfort. Speciellt bra tycker Ursula om Primo Feather Collectionen för cykling och de nya träningskläderna i pastellfärgad leopard.  "Du ser för många svarta cykelshorts så det är dags för lite färg! Att idrotta är mycket roligare när du ser bra ut och du mår bättre i bekväma snygga kläder. - Det borde finnas fler Power Women där ute!"  Instagram @ursula.triala
Cold bath preparations

Förberedelser inför kallbad

Tips from swimmer Cassandra Eliasson on how to prepare for Ice Bath sessions. Cassandra have done many openwater competitions, even those in -14 degree Celsius where she 2021 swam 400 meters in the ice cold water - without wetsuit. (instagram @cassandraeliasson)
Swim caps from Power Woman in many colors

10 skäl varför du ska använda badmössa när du simmar

Behövs en badmössa? Svaret är solklart JA! Det finns så många anledningar till varför en badmössa är nödvändig när man simmar. Vi har listat 10 av de många anledningarna och vi är övertygade om att du efter att ha läst dessa också kommer att säga JA till badmössan.
Running in the dark – the trick & treat

Spring säkert i mörkret

Vintertid. Plötsligt känns det som att mörkret omger oss och det blir genast så mycket lättare att hitta ursäkter för att inte ge sig ut på den där löpturen som kommer att stärka din kropp och vårda din själ. Här är våra bästa tips för löpturerna under den mörka delen av året. 
Female runner strength training

Hur mycket styrka behöver vi löpare egentligen träna?

Tack och lov, för vissa av oss, inte så mycket. De flesta tränare skulle rekommendera två eller tre pass i veckan. Men om du har ont om tid så finns det faktiskt rön som tyder på att ett 20-minuters styrketräningspass per vecka kan vara tillräckligt effektivt för att bygga upp och bibehålla styrka.
Power Woman launches new swimsuit collection in collaboration with Olympic medalist Lisa Nordén

Power Woman lanserar ny baddräktskollektion i samarbete med OS-medaljören Lisa Nordén

Power Woman lanserar sin nya simkollektion "Northern Star" i samarbete med triathlon-stjärnan Lisa Nordén. Kollektionen består av 3 baddräkter med en kraftfull design som fått sin inspiration från de nordiska symbolerna norrsken och Polstjärnan.
Best tips on how to make Cold Baths an autumn habit

Bästa tipsen för höstens kallbad

Häng med Team Power Woman Athletic Club kallbadsutmaning. Gör kallbadandet till en härlig vardagsrutin i höst som stärker såväl kropp som själ. Att simma utomhus under hösten är så speciellt. Det är den bästa meditationen att ta en simtur i en stilla sjö omgiven av höstens färger. Vi har samlat de bästa tipsen för att komma igång med kallbad.
Women's health and well-being in focus for Pernilla Wahlgren's new collection

Kvinnors idrottande och hälsa i fokus när Pernilla Wahlgren lanserar ny klädkollektion

Pernilla Wahlgren Designs senaste klädkollektion tillsammans med retailgiganten Gekås Ullared vill sätta fokus på kvinnors hälsa och välmående genom att skänka en del av försäljningen till en av Sveriges snabbast växande idrottsföreningar Team Power Woman Athletic Club.
A woman running in Power Woman apparel during autumn

Tips - så här klär du dig för höstens utomhuslöpning

Vissa personer är varma medan andra är kalla av sig. Någon vill springa i shorts till snön faller medan andra låter tightsen vara på hela sommaren. Vi har samlat våra bästa tips för hur du bör klä dig för löpturen under de kallare månaderna - både om du är varm eller kall av dig.
The Magic Recipe on how to live longer

Det magiska receptet för ett långt liv

För de flesta av oss är det ingen nyhet att regelbunden träning ger positiva effekter för vår  hälsa och välbefinnande. Men ibland kan det öka motivationen att få fakta presenterade svart på vitt. Forskare vid University of Massachusetts i Amherst vände sig till den data som samlats under en stor, pågående studie av hälsa och hjärtsjukdomar hos medelålders män och kvinnor för att försöka hitta hälsoreceptet.
Les Pastels collection Blue Running shorts and sport top from Power Woman

L'Amour, Les Sports - Les Pastels. Ny kollektion för löpning och simning

Den nya kollektionen Les Pastels, från Power Woman, består av löpartights, löparshorts, sporttoppar och simkläder. Inspirationen till designen kommer från den franska rivieran och dess ljuva färgskala från en sol som möter havet mot en klarblå himmel. Den är designad så att du kan njuta av en harmonisk träning med full rörelsefrihet att hitta din egen rytm. Där det inte handlar om att prestera - där det bara handlar om dig.
Power Woman's founder Anna Wretling in her first marathon

Power Womans grundare Anna Wretling - om hur allt startade

Power Womans grundare, Anna Wretling, berättar historien om hur allt startade. En fantastisk berättelse om en kvinna som utmanar alla gränser, som gör det som alla säger är omöjligt och om känslan att få springa som en leopard genom ett iskallt, regnigt Stockholm. Och göra det snabbare än någonsin. 
Anna Wretling Founder of Power Woman in San Francisco

Extrematleten som går sin egen väg

Hur skulle du reagera när du korsar målgången efter 3,8 km simning, 180 km cykling och 42 km löpning på 10 timmar och 1 minut. Med uppsträckta armar? Genom att bryta ihop av utmattning? Eller med ett ryck på axeln och ett "jaha"? Möt Anna Wretling, grundare av Power Woman som tillhör den tredje kategorin av människor. 
Celebrate Self Love

Hylla kärleken till dig själv

Under den här tiden på året vill vi lyfta fram vikten av självkärlek och hur det påverkar din relation med andra. Ofta undervärderas och förbises att uppskatta sig själv. Självkärlek innebär att uppskatta dig själv genom att ta hand om din lycka och ditt välbefinnande. Börja resan idag!
Sophie Rossovich Head of Design at Power Woman

Möt Sophie Rossovich - Head of Design Power Woman

Möt Sophie Rossovich som är Head of Design på Power Woman. Med hennes djupa kunskap om design, produktionsprocesser och med ett skarpt öga for form och funktion förkroppsligar hon Power Womans vision!
Tips från Simcoachen

Tips från Simcoachen

Jag har haft turen att få simma sedan november i privata anläggningar men mitt jobb har verkligen kommit i kläm.
Team Power Woman Biathlon

Team Power Woman Biathlon

Power Woman är mycket stolta över att kunna presentera Team Power Woman Biathlon. Teamet består av fem tjejer med mycket skinn på näsan som visar vägen för en ny generation inom skidskytte. Att få vara med och stötta kvinnor som vill gå sin egen väg samt bidra till att kvinnor inom konditionsidrotter får utrymme och plats att verka känns bra i hjärtat, säger grundaren till Power Woman Anna Wretling.
Anna Wretling grundare av Power Woman

Anna Wretling i Triathlonsnack - Podcast

I detta avsnitt pratar vi med grundaren av klädmärket PowerWoman, Anna Wretling. Hon är en kvinna som verkligen tar sig an utmaningar och ser glädjen i att prestera. Hon började springa sent i livet och har under de senaste åren tagit sig an extremlopp som ÖtillÖ och Norseman Xtreme Triathlon, vilket inte direkt är några lätta utmaningar. I avsnittet pratar vi om hur Power Woman kom till, hur hon ser på utmaningar och livet samt vad hon har för mål framåt.
Tre tips för bättre återhämtning

Tre tips för bättre återhämtning

Återhämtning - ett begrepp som beskriver hur kroppen har ett behov för reparation efter stress eller belastning. Det måste finnas en balans mellan förbrukning och återuppbyggnad.