Anna Wretling grundare av Power Woman

Anna Wretling i Triathlonsnack - Podcast

I detta avsnitt pratar vi med grundaren av klädmärket PowerWoman, Anna Wretling. Hon är en kvinna som verkligen tar sig an utmaningar och ser glädjen i att prestera. Hon började springa sent i livet och har under de senaste åren tagit sig an extremlopp som ÖtillÖ och Norseman Xtreme Triathlon, vilket inte direkt är några lätta utmaningar. I avsnittet pratar vi om hur Power Woman kom till, hur hon ser på utmaningar och livet samt vad hon har för mål framåt.
Tre tips för bättre återhämtning Läsning Anna Wretling i Triathlonsnack - Podcast 1 minut Nästa Team Power Woman Biathlon

"I detta avsnitt pratar vi med grundaren av klädmärket PowerWoman, Anna Wretling. Hon är en kvinna som verkligen tar sig en utmaning och ser glädjen i att prestera. Hon började springa skickade i livet och har under de senaste åren tagit sig an extremlopp som ÖtillÖ och Norseman Xtreme Triathlon, vilket inte direkt är några lätta utmaningar. I avsnittet pratar vi om hur Power Woman kom till, hur hon ser på utmaningar och livet samt vad hon har för mål framåt."