Les Pastels collection Blue Running shorts and sport top from Power Woman

L'Amour, Les Sports - Les Pastels. Ny kollektion för löpning och simning

Den nya kollektionen Les Pastels, från Power Woman, består av löpartights, löparshorts, sporttoppar och simkläder. Inspirationen till designen kommer från den franska rivieran och dess ljuva färgskala från en sol som möter havet mot en klarblå himmel. Den är designad så att du kan njuta av en harmonisk träning med full rörelsefrihet att hitta din egen rytm. Där det inte handlar om att prestera - där det bara handlar om dig.

Power Womans grundare Anna Wretling - om hur allt startade Läsning L'Amour, Les Sports - Les Pastels. Ny kollektion för löpning och simning 3 minuter Nästa Det magiska receptet för ett långt liv

La Mer. Det franska ordet för Havet låter nästan precis som ordet för Mamma - la Mère. En vacker symbolik med havet som både ger oss liv och som får oss komma till liv.

Les Pastels a new collection for perfomance sports from Power Woman

Några av mitt livs bästa ögonblick har varit när jag simmat i det turkosa vattnet utanför Nice eller Cannes. Eller tagit in löptur i gryning till Cap Ferrat eller Antibes och sett soluppgången måla det blågråa havet i rosa skimmer. 

Anna Wretling, Grundare av Power Woman.
Les Pastel from Power Woman Run Hot shorts and sport top in Light pink pastel

Inspirationen till Power Womans nya kollektion av sim- och löparkläder, Les Pastels, kommer från den franska rivieran och des bleka färgskala som uppstår när havet möten soluppgången mot en knallblå himmel. En gryning som målar skyn i mjukt gråblått och solen som ger ett rosa skimmer till luften som vibrerar av nya möjligheter. Den glamorösa Azurkusten med de på samma gång dammiga dekadens som gett inspirationen till så många av vår tids stora konstnärer har alltså varit källan till vår denna gång. Vi ville skapa en kollektion som påminner oss om att fånga dagen, att leva här och nu och se varje ny dag och dess ögonblick som den gåva det är. Men samtidigt tillåta oss att inte ta allt på fullaste allvar utan behålla lekfullheten i våra liv. Likaså i vår träning.

 

För DU är inte dina prestationer - Du är DU

Den nya kollektionen Les Pastels, från Power Woman består av löpartights, löparshorts, sporttoppar och simkläder i form av badräkter och tri bikini. Alla plaggen är designad så att du kan njuta av en harmonisk träning och hitta frihet i dina rörelser så att du kan fokusera på att hitta just din rytm. För det handlar inte om prestationer - det handlar om dig.

Les Pastels Simkläder

Les Pastels Swimsuit from Power Woman in Light Pink Pastels

Simkläderna är designade för att hålla sig på plats även under de mest intensiva träningspassen och för att tåla att utsättas för salt, sol och klor. Vår kollektion består av baddräkt och tri bikini i ljusblå och rosa pastell. Simkläderna är designade för att fungera för intensiv simning men gör sig lika bra på stranden. Vacker design med bästa funktion i ljuv kombination.


Se alla simkläder Power Woman

 

 

Les Pastels Löparkläder

Les Pastels Leggings and sports top from Power Woman i Light Pink PastelsLes Pastels löparkläder består av löpartights, löparshorts och sporttoppar i vackert leopardmönstrat i en ljuv pastell. Kläderna är designade för alla typer av löpning och träning. Plaggen är tillverkade i ett mjukt shaping material med mjuka sommar som ger stöd utan att skava. Löparshortsen har en bred anti-slip resår vid benet för att motverka skavsår vid längre löpturer. 

 

Se hela kollektionen Les Pastels