Refund policy

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera varorna till oss. Vi vill att din shoppingupplevelse ska vara så trevlig som möjligt.
 
RETUR
 
För att returnera din order, klicka HÄR.
 
Vi har 14-dagars öppet köp på hela sortiment.
 
Varan skall vara i sitt originalskick och i sin originalförpackning med etiketterna kvar och får inte vara använd eller tvättad. Du har samma retur- och bytesrätt på badkläder som övriga varor. Av hygienskäl måste plastskydd sitta kvar på varan.
 
Du har 14 dagar på dig att returnera din beställning från och med den dag du tar emot den. Om du har valt att få leveransen till ett serviceställe räknas tiden istället från uthämtning.
 
 

HUR DU RETURNERAR 

1. Fyll i returformuläret. Du kan återanvända emballaget som varorna levererades i när du returnerar.
  
2. Sätt den förbetalda returetiketten som du får.
  
3. Lämna in paketet till ett serviceställe som tillhör transportören som levererade paketet. De kommer att ta emot paketet utan betalning.
Kom ihåg att be om en kvittens med spårningsnummer när du lämnar in returen. Detta är din försäkring ifall paketet skulle försvinna. 
 

 

BYTEN/RETUR

Du har 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla dina produkter, räknat från och med att du mottagit ditt paket. Produkterna ska skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med etiketter och taggar kvar.
 
Vill du byta till en annan vara eller storlek så behöver du returnera varan och sedan göra en ny beställning.
 
Kontakta vår kundservice på order@powerwoman.com  
Läs mer om hur du returnerar en vara under "Hur du returnerar".
 
Kan jag följa min beställning?
 
Vänligen notera att det ibland inträffar att ett paket inte går att spåra. Skulle så vara fallet med ditt paket ber vi dig att direkt kontakta vår kundservice. 
 
 

REKLAMATION

Vid reklamation av defekt vara eller felleveranser ska du kontakta vår kundtjänst snarast. Vi står självklart för returfrakten vid fellevererade varor.
 
 

REKLAMATIONSRÄTT

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Du ska kontakta oss så snart som möjligt efter att du upptäckt felet.
 
 

ÅNGERRÄTT

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela detta inom 14 dagar från det att du eller ett ombud till dig tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du meddelade om att du utnyttjat din ångerrätt. Produkterna ska skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med etiketter och taggar kvar. För mer information om din ångerrätt, se våra allmänna villkor som du hittar du här.
 
 

ÅTERBETALNING

För att du ska bli återbetald behöver din retur blir godkänd. Produkten ska skickas i retur inom 14 dagar. Produkterna ska skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning med etiketter och taggar kvar. Det kan ta upp till 14 dagar för din retur att bli behandlad från att vi mottagit den.
Vid returer återbetalas inte avgifter för snabbare leverans eller fakturaavgift. Fraktavgiften återbetalas endast om du returnerar hela ordern.