Power Woman är mycket stolta över att kunna presentera Team Power Woman Biathlon. Teamet består av fem tjejer med mycket skinn på näsan som visar väg för en ny generation inom skidskytte. Att få vara med och stötta kvinnor som vill gå sin egen väg samt bidra till att kvinnor inom konditionsidrotter får utrymme och plats att verka känns bra i hjärtat, säger grundaren till Power Woman Anna Wretling.

Vi är ett nystartat skidskytteteam med höga ambitioner för framtiden, och just nu det enda skidskytte-teamet i Sverige. Vi är fem tjejer som är nästa-generations atleter i landslaget och tillsammans har vi dryga trettio SM-medaljer. Vår vision är att detta team ska vara en bidragande pusselbit i vår resa mot toppeliten i skidskytte. 

Vi står för en stark kvinnlig gemenskap och att tjejer kan klara sig själva. För oss är det viktigt att visa yngre atleter att det finns flera vägar att gå och betydelsen av att ha varandras ryggar i med och motgångar.

Företaget Power Woman är ett företag som jobbar för att främja kvinnors roll inom idrott och att skapa en gemenskap mellan kvinnor som idrottar, detta är något som vi vill vara med och bidra till. Därför är vi otroligt glada över det samarbetet som vi nu startar ihop med Power Woman.

 

January 08, 2021 — Shopify API