BLOG

Inspiration från andra Power Women

The elite runner who found the balance between cardio and strength training.

Elitlöparen som fann balansen mellan konditions och styrketräning

We have interviewed Lina Bäcke, the woman in the pictures for our new collection JOY. Lina absolutely loves training and has worked with training and health as a coach, personal trainer, online coaching and group training for about 10 years. She is also trained in pregnancy and mothers-training, which she is really passionate about. "The female body is so awesome" - says Lina, and we can only agree!
Linnea's commitment is driven by hunger, friendship and love of swimming

Linneas stenhårda simsatsning drivs av hunger, vänskap och kärlek till sporten

Simmerskan Linnea Lindberg är en av Power Womans mest fotograferade atleter. Våra foton på Linnea väcker ofta positiv uppmärksamhet- Äntligen en simmerska som modell för baddräkter. Här är vårt porträtt av Power Woman, människan och simmerskan Linnea Lindberg.
Camilla Runfors pushes the limits – meet one of the athletes competing in the Ironman World Championship

Camilla Runfors flyttar gränser – möt en av årets atleter i Ironman Worldchampionship

Den svenska triathleten Camilla Runfors tävlar i årets Ironman Worldchampionship Kona, Hawaii den 6-8 oktober. För att hinna med alla träningspass, i livspusslet som trebarnsmamma och kirurg, så har Camilla gjort pendelträning till en livsstil. Här är hennes bästa tips som lett fram till en plats i årets världsmästerskap.

Håll dig uppdaterad

Nyheter

Få den senaste informationen om vad som är på gång

Do you dare to exchange your running shoes for skis?

Vågar du byta ut löparskorna till skidor?

Många människor har en vana att i sin rutin bli enkelspåriga, av bekvämlighet eller av rädsla för att tappa träning inom sin ”sport”. Häri ligger dock en stor utvecklingspotential för att våga utmana och variera sig ger bättre resultat på alla sätt, inte minst för motivationen och för hälsan.
DARE TO PUSH YOURSELF!

VÅGA UTMANA DIG SJÄLV!

Mikaela är en välkänd profil på svenska TV4 där hon ger tittarna tips om hur man tränar och tänker för att få bättre hälsa. Här ger hon tips på några riktigt bra övningar som involverar hela kroppen och allt du behöver är ett par hantlar och lite viljestyrka.
Cycling in the winter, is it possible and how does it work?

Cykla ute på vintern, är det möjligt och hur funkar det?

Häromdagen cyklade Jessica Unogård och två kompisar 4 timmar i 10-12 minusgrader och snö. Det gick jättebra och de hade en härligt fin dag utomhus med cykeln. Här kommer lite tips om hur du kan tänka kring att cykla vid kallare väder. utomhus och kanske i snö.  Våga testa!

Events

Info & uppdateringar om lopp och events där du kan möta andra Power Women

Power Woman Run Hot Shorts at Playitas

Löpevent med Power Woman och Stinaa.J

Datum & plats: 6 sept 2022 Stockholm. Event om hur du undviker löparskador. Kvinnors kroppar är extra utsatta för överbelastningsskador orsakade av löpning. Med rätt kunskap kan du förebygga skadorna. Under kvällen får tips av experter om hur du bäst undviker men även läker skador. Du får möjlighet att 3D-skanna dina fötter och få rekommendationer om hur just du kan förebygga och behandla befintliga skador.
EX SwimRun 2022

EX SwimRun 2022

Power Woman kommer finnas på plats med både deltagare, lag och priser under helgen så häng med oss under en rolig och spännande swimrun-helg i Stockholm! Om ni inte ska tävla själva kom förbi och heja på vänner och team -medlemmar!
Royal Park Triathlon 2022

Royal Park Triathlon 2022

Royal park triathlon är ett försommarlopp för vinterbleka triathleter att starta säsongen med.  Ett perfekt uppstartslopp som ramas in av nyutslagna löv och blommor på vackra Djurgården, bara ett stenkast från Stockholm city!