POWER WOMAN

SUSTAINABILITY

Sustainable products

product development

Vi vill ge idrottsutövande kvinnor ett hållbart alternativ genom att utveckla hållbara och innovativa produkter för en bättre miljö. Vi producerar högkvalitativa kläder med utvalda material som håller för lång användning och bibehållen passform över tid som inte tappar formen. Vi tror på att tillverka kläder i tidlös design. Våra kläder tillverkas och sys i Europa och vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsgranskning och förbättringar av processer och materialval för att skydda miljö och människor.

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle för kvinnor

Vårt community är en plats där kvinnor kan stötta varandra, finna styrka, glädje och motivationen att leva en aktiv och hälsosam livsstil.

BESÖK TEAM POWER WOMAN

FEMTECH

Power Womans produktutvecklings- och designteam arbetar kontinuerligt med produktkonstruktion, material- och designförbättringar och gör tekniska innovationer inom prestationssportkläder för kvinnor.

Vi återskapar plaggets kraft

Tack vare våra extrema kvalitetskrav är tillverkningsfelen få och våra returer likaså. Vi tror på att tillverka hållbara plagg med europeiska material av hög kvalitet, i fabriker som erbjuder hög standard och med högsta kunskap och kompetens. Men om, mot förmodan, ett plagg skadas, är vår första prioritet att ta tillbaka det och åtgärda skadan med hjälp av våra sömmerskor. Vi kommer att återskapa plaggets kraft – och dess bärares.

Möjliggör cirkulär ekonomi

Vi gör det möjligt för våra kunder att sälja begagnade kläder genom vår köp-sälj-grupp på Facebook. Visit Facebook Group