Vi har rest världen över för att hitta det bästa tillgängliga materialet för våra träningskläder. Vi har hittat och kontrakterat de bästa fabrikerna i Europa som tillverkar våra kläder utifrån vår egen design och våra tekniska ritningar. Vi har fått världens främsta kvinnliga idrottare att prova våra kläder under extrema förhållanden och under lång tid. Våra designers har arbetat hårt för att hitta den perfekta passformen för den kvinnliga kroppen och noggrant lagt till många exklusiva detaljer in i minsta söm. Resultatet är snygga sportkläder skapade för simning, löpning, cykling och triathlon.

Vi utvecklar hela tiden kläder som driver dig framåt och prestera bättre – och som får dig att känna dig fin och stark när du gör det. Vi gör så snygga kläder att de går att använda både till vardags, ute på stan men samtidigt ska kläderna hålla både på löparbanan och som fritidskläder. Vi tror på unika plagg i små kollektioner och vi arbetar ständigt för att förbättra våra kläder.

Våra höga krav har resulterat i ett renommé om hög kvalitet och en passform som håller år efter år. De som bär våra kläder beskriver dem som en andra hud kläderna ger kraft. ”Ett andra skinn”-känsla är det bästa betyget vi kan få och vi kommer aldrig att nöja oss med mindre. 

Designat för kvinnor

Våra designers har arbetat outtröttligt för att hitta den perfekta passformen för den kvinnliga kroppen och noggrant lagt till många exklusiva detaljer, in i minsta söm. Våra kännetecknande originaldesigner och tryck är fortfarande våra bästsäljare, även när framtida klassiker kommer in på scenen. Vi tror på att tillverka sportkläder som är lika slitstarka som tidlösa. Stöd på alla rätt ställen gör att varje Power Woman-atlet kan känna sig stark, snabb och vacker. Resultatet är suveränt snygga och funktionella sportkläder för simning, löpning, cykling och triathlon. 

Material gjorda för att prestera

Alla våra kläder tillverkas och sys i Europa, där vårt arbete med kvalitetskontroll pågår kontinuerligt. Detta inkluderar löpande översyn och förbättringar av produktionsprocesser samt materialval, allt med syfte att skydda människor och miljö. Plaggen andas till fullo och den tighta passformen transporterar bort fukt för att hålla dig torr och sval.

Premiumkvalitet

Stretchigt, funktionellt specialtillverkat tyg används i alla våra kollektioner. Alla plagg är handgjorda i Europa. Power Woman tillverkar endast sportkläder av allra högsta kvalitet, med noggrant utvalda material som håller formen även efter långvarig användning. Tack vare vår avancerade design har våra plagg en exceptionellt långvarig passform. 

Av atleter - för atleter

Alla plagg är tillverkade i material som tar hänsyn till kroppens rörelsemönster och blodflöde för att ge maximal komfort och prestanda. All vår design är noggrant genomtänkt och utvecklade och testade av oss med målet att skapa en design på bästa sätt stöttar all slags prestationsträning. Ett stretchigt, funktionellt specialtillverkat tyg används i alla våra kollektioner och samtliga plagg är handgjorda i Europa.

Power Womans ambition är att möta de högst ställda förväntningarna – dina!

Fukthantering

Plaggen andas helt och fullt och den tighta passformen transporterar bort fukt för att hålla dig torr och sval genom hela träningspasset eller tävlingen.

Designat av kvinnliga idrottare, för kvinnliga idrottare

Power Womans kläder är noggrant designade med den kvinnliga kroppen i åtanke för att ge stöd på rätt ställen och göra att varje Power Woman-atlet kan känna sig stark, snabb och vacker.