Kärnan i Power Woman

Power Woman kompromissar inte mellan mode och prestanda. För oss handlar det inte bara om kläder; det handlar om att ge kvinnor kraften att bryta både mentala och fysiska barriärer, med självsäkerhet och styrka. Power Woman hyllar kvinnliga idrottares styrka och förmåga.

Stärka den feminina andan

Power Woman drivs av tron att gränser är till för att utmanas och att varje kvinna bär på en stark inre kraft. Det är denna energi, tillsammans med stödet från en gemenskap av likasinnade kvinnor, som driver oss framåt.

Vi föreställer oss en värld där stil och finess lyfter fram kvinnors idrottande. En värld där utmaningar möts med elegans, beslutsamhet och en gnutta glamour.

Vårt erbjudande

Vår kollektion är skapad för den moderna kvinnans varierade liv, från de utmanande sträckorna i triathlon – simning, löpning, cykling – till intensiva gympass och avkopplande fritidsaktiviteter.

Varje mönster och design från oss är en hyllning till kvinnlig form, där passform och funktionalitet går hand i hand. Våra noggrant utvalda material och genomtänkta design säkerställer hållbarhet och hög kvalitet i varje plagg.

Ett uthålligt engagemang

I hjärtat av Power Woman finns ett löfte: att leverera kläder som låter dig stråla och prestera på topp. Våra plagg är testade av idrottare under långa perioder för att säkerställa att de klarar av de mest krävande förhållandena.