POWER WOMAN

Cykelguiden

Cykelkläder för cyklister med höga krav på funktion och design.

Vi har gjort cykelkläder för högpresterande. Tillsammans med cyklister tittade vi på marknaden för cykelkläder och kunde inte hitta något bra nog. Vi gjorde en kort och tröja som är bekväm och ändå snygg. Vi har valt material från Europas bästa cykelleverantörer och testat dem med professionella idrottare. Vi vill att du ska se bra ut och prestera bra.

 

Cykeltröja

Cykeltröjan är gjord för cyklister med höga krav på funktion och design. Handtryckt unik design och passform utvecklad med vårt designteam i nära samarbete med idrottare. Det är supermjukt och stretchigt material i italienskt högkvalitativt uthållighetsmaterial som är lätt, andas och snabbtorkar. Silikontejp håller den på plats och passformen är längre bak. Tre generösa bakfickor för verktyg eller mat. Bekväm halsringning för att stå emot vind från att passera in, dragkedja fram med knappslå för snygg look. Slimmad passform för aeroprestanda.

 

 

Cykelshorts

Våra cykelshorts är gjorda för lång cykling och har en stoppning utvecklad av cyklister för att motverka skavningen och göra cyklingen bekväm. Vadderingen är 7 mm tjock i mitten och blekt i kanterna. Snittet på shortsen är gjort för att undvika skav och silikonkanten är bred för att sitta stadigt på låret utan att krypa upp. Midjan är bred och mjuk för god komfort. Tyget är tillverkat av det högsta prestandamaterialet med lätt kompressionskänsla och tål väder och vind. Vissa idrottare använder även cykelbyxorna på ironmanlopp på både simning, cykling och löpning eftersom byxorna är så smidiga och som en andra hud.

 

 Vår Power Woman cykelstoppning är den perfekta kombinationen mellan rörelsefrihet och stöd. Idealisk för cykling. 

 

Pro Padding

    1. Professionell 3D-skyddsdyna i medium densitet.
    2. Komfortzonstöd.
    3. Pad gjord sömlös i 7 mm skum med öppna celler utvecklat av det italienska nationella cykellaget..
    4. Gjord i Italien.

 

Teknologier

V.F.C Volcano Flow Concept Foam är utvecklat i en speciell industriell process som kombineras med en speciell reaktion som kan skapa insatsen. Detta revolutionerande injektionsskum är utvecklat för att tillåta ett skum utan någon perineal stressprocess.s.

TM Smooth System & TM fördubblar komfort och OE-system. Blazer polyestertyg ger en känsla av ny mjuk känsla och en rörelse av frihet för bäraren. Snabbtorkande dyna.

 

 

 

Designad i Sverige, tillverkad i Europa.