Power Woman satsar på hållbarhet och gemenskap via andrahandsmarknaden

Sedan starten har Power Woman varit engagerade i hållbarhet genom väl genomtänkt materialval, hög kvalitet och en tidlös passform. "Våra produkter är högt värderade på andrahandsmarknaden, och vi uppmuntrar våra kunder att köpa och sälja dem sinsemellan," säger grundaren Anna W. Detta ledde till att Power Woman startade Facebook-gruppen "Pass your power forward" för att underlätta köp och försäljning bland kunderna.

"Vårt syfte är att sprida kraft och styrka bland kvinnor och uppmuntra dem att dela med sig av den. Detta dubbla budskap möjliggör för fler att uppleva våra hållbara kläder," fortsätter Anna. Med sin unika position på marknaden erbjuder Power Woman moderiktiga, funktionella sportkläder för löpning, cykling, simning och triathlon, alltid i små, exklusiva kollektioner som speglar kundernas önskemål.

"Våra plagg säljs sällan på rea. Den höga kvaliteten och vårt begränsade antal kollektioner skapar en stor efterfrågan," förklarar Wretling. Varje plagg är framtaget med stor omsorg, från design till färdig produkt, och testas av världens främsta kvinnliga idrottare.

Anna W betonar även vikten av dialog med producenterna för att ständigt förbättra hållbarheten i deras europeiskt tillverkade plagg, till exempel genom användning av ekologisk bomull. Denna hållbarhetstänk genomsyrar även Team Power Woman Athletic Club, en klubb öppen för alla kvinnor som vill förena hälsa och träning utan press.

"Vår strävan efter perfektion och minimala returer bekräftar att vi är på rätt spår. Vi vill främja en hållbar livsstil," avslutar Anna.