Shorts gjorda av löpare för löpare. Power Woman tillverkar löparshorts i högkvalitativa funktionsmaterial och passar dig som springer kort, snabbt, långt, en gång i veckan eller varje dag. Våra shorts är designade för att klara de mest extrema utmaningarna och tåla salt, svett & fukt ...så att du kan prestera ditt bästa! 


I den här guiden hjälper vi dig att hitta just den shortsmodell som passar dig och dina utmaningar bäst.

Power Woman Edge Shorts

Våra klassiska löparshorts som är framtagna för att fungera för alla typer av löpning. Materialet är svalt och snabbtorkande, midjan har en bred skön resår med dragsko. Shortsen har en luftig innerbyxa för komfort i alla väder. Shortsen har använts av idrottare i löpsträckor upp till 16 mil!


Power Woman Hot Shorts

Vårt funktionella löparshorts är designad för löparen som ställer krav på högsta prestanda. Den slimmade passformen håller sig på plats vid hård och intensiv träning. Vid benet finns en silikonkant som gör att shortsen sitter ordentligt mot låret utan att ge skav. Det högkvalitativa funktionsmaterialet ger en kompressionseffekt. Shortsens midja är bred med en stadig resår.Alla våra mönster är designade av Power Woman och handtrycks på textilierna. 

Shortsen passar för alla typer av löpning, från korta sprintlopp till ultramaraton. Shortsen tillverkas i ett material som tål klor, salt, svett och vatten. De är väl anpassade för simning och passar perfekt även till SwimRun och Sprint Triahlon.

 

EDGE SHORT - "MERMAID"
HOT SHORTS - "STRAWBERRY SWIRL"

 

 

Shorts - av löpare för löpare

 Power Woman TRIATHLON SHORTS

Vi har utvecklat de ultimata triathlonshortsen utifrån material och funktion för att möta tuffa utmaningar. Sömmarna och passformen är speciellt anpassade för kvinnans kropp. En bred midja med resår som håller byxorna stadigt uppe, materialet sitter tätt och har en kompressionseffekt för att du ska kunna prestera maximalt. I benslutet finns en bred silikonkant som håller byxorna på plats. Tyget är snabbtorkande och tål sol, svett och salt och passar perfekt under våtdräkten. Vadderingen är specialgjord för triathlon och är 5 mm tjock. De flesta idrottare använder byxorna för alla distanser upp till Ironman. Byxorna är idealiska för simning, löpning och cykling.

Power Woman CYKELSHORTS

Våra cykelshorts är gjorda för långdistanscykling och har en stoppning utvecklad av cyklister för att motverka skav och göra cyklingen bekväm. Vadderingen är 6 mm tjock i mitten och blekt i kanterna. Snittet på shortsen är gjort för att undvika skav och silikonkanten är bred för att sitta stadigt på låret utan att krypa upp. Midjan är bred och mjuk för god komfort. Tyget är tillverkat av material av högsta prestanda och tål väder och vind. Vissa idrottare använder även cykelbyxorna på IronMan-lopp vid både simning, cykling och löpning eftersom byxorna är så flexibla och upplevs som en andra hud.

TRI SHORTS - "TROPICAL JUNGLE"


CYCLING SHORTS

 Power Woman LÖPARKJOL

Vår specialdesignade löparkjol är populär bland löpare från hela världen för alla distanser, från promenader och jogging till ultramaraton och till och med under 24-timmarslopp. Kjolen har en boxerbyxa under kjolen och en vid och skön resår med dragsko som håller kjolen på plats. Plagget kan även användas för tennis, beachvolley och andra sporter eller bara att ha på stranden.

RUNNING SKIRT - "HEXAGON BLACK"

 

 

Kvalitet & Prestanda  

 Power Woman kombinerar hög funktionalitet med toppdesign. Alla shorts är utvecklade och testade för att prestera, tåla tuffa träningsförhållanden och slitage och se bra ut - för löpning, träning, simning, triathlon, cykling och yoga. Power Woman sportkläder är lika mångsidiga som vackra och passr lika bra under de tuffaste prestationerna på banorna som för streetwear. Vi tror på att skapa unika plagg i exklusiva kollektioner av överlägsen kvalitet och passform – som håller år efter år. Alla plagg är testade av idrottare och produktionen görs i Europa.