Våra badkläder är gjorda för att tåla långa och hårda simpass, men med vår exklusiva design. Du kan både njuta av träning och se snygg ut på samma gång.

Vi har lagt mycket kraft på design av både konstruktion och funktion och lika mycket på utseendet som prestandan.

Många av våra användare är inte simmare alls. De bara älskar passformen och stilen!

Tri baddräkt

Medium täckning. Detta är vår storsäljare eftersom den passar alla kroppstyper. Vi har utvecklat en baddräkt till perfektion så att du kan njuta av att simma med bästa prestanda men ändå se snygg ut.

Dräkten har justerbara axelband som går hela vägen runt X-cross-ryggen så det är lätt att få den att passa. Resår i axelband för simmare komfort och en slimmad siluett för bästa och mest motståndskraftiga prestanda i vattnet.

En kostym ska passa som ett andra skinn för att få dig att gå snabbt.

 

Athlete wearing a  black and white striped swimsuit with a tiger print 

Speed Swim Top

Liten täckning. Vår storsäljarbikini med smart konstruktion för att passa alla kroppar tack vare sina axelband som är justerbara hela vägen runt axlar och rygg.

Du bestämmer själv hur mycket tyg du behöver framför, du kan vara liten men använda ett L bara för att du har en större bh-storlek. Så länge du drar åt remmarna runt ryggen och axlarna kommer toppen att sitta perfekt. Du justerar enkelt remmarna hela vägen så att de passar din kropp.

Gjord för simträning såväl som på stranden. Denna topp används ofta som sport-bh för lätt stöd eftersom den är så bekväm. Jämfört med Tri-top har denna lite mindre tyg och en lätt V-ringning. För mer täckning använd TRI eller Freestyle topp.

 

Close-up view of a woman wearing a Power Woman swim training bikini top

 

Speed Swim Byxa

Liten täckning. I jämförelse med TRI simbyxa. Speed-byxan ger en snygg öppning vid varje höft.

Passformen/modellen är något mindre och tajtare än TRI-byxan och är en favorit bland simmare eftersom den sitter bra när du gör flip-turs i poolen. Den är också en favorit bland dem som solar och vill ha så lite textil som möjligt.

Låg midja och mindre tyg för en klassisk sim-look med små byxor. Detta är en liten täckande byxa, gå till Tri pant för mer tyg för en medium täckning eller till freestyle byxa för mer täckning..

 

Close-up view of a woman wearing a bikini pant

 

Tri simtopp

Medium täckning. Vår storsäljande bikinitopp med smart konstruktion för att passa alla kroppar tack vare sina axelband som är justerbara hela vägen runt axlar och rygg.

Du bestämmer hur mycket tyg du behöver framför, du kan vara ett S men använder ett L bara för att du har en större bh-storlek. Så länge du drar åt remmarna runt ryggen och axlarna kommer toppen att sitta perfekt. Du justerar enkelt remmarna hela vägen så att de passar din kropp.

Gjord för simträning såväl som för stranden. Den här toppen används ofta som sport-bh eller bh för lätt stöd eftersom den är så bekväm.

Tri simbyxa

Medium täckning. En klassisk simbyxa med låg/medelhög höjd/midja gjord för simträning. Denna byxa är vår bästsäljande klassiska byxa som passar både för simträning och som strandkläder.

Detta är en medium täckande byxa, eftersom simmare gillar så lite tyg som möjligt för att få minsta möjliga motstånd i vattnet tror vi att detta är en bra blandning mellan funktion, design och passform. Om du vill ha mindre täckning gå till Speed pant, om du vill ha mer täckning gå till Freestyle pant.

 

Woman on a wooden dock sunbathing in a multicolored bikini

 

Freestyle simtopp

Stor täckning. En halterneck-version av vår TRI-topp som lägger till ännu mer tyg för dig som vill ha mer täckning och/eller har större bröststorlek. Konstruktionen är gjord för att kunna justera remmarna hela vägen från axlar till bröst/ryggområdet för en perfekt passform.

Du justerar enkelt remmarna hela vägen så att de passar din kropp. Kan verka stor i storleken, allt beroende på hur mycket tyg du behöver framför.

Freestyle simbyxa

Stor täckning. En simbyxa med hög midja och en inre dragsko för perfekt passform, speciellt när du gör flip-turs. Den här byxan kommer att sitta på plats hur mycket du vrider och vänder. Benhöjden är lite högre på den här byxan jämfört med våra andra byxor med låg höjd passform.

Freestylebyxan är gjord med en midja med ett stadigt dubbeltyg och dragsko som ger extra stöd och form. Gå till Speed pant för mindre täckning och till Tri pant för medium täckning.

 

Young woman wearing a halter top bikini with a bold print 

 

 Kvalitet & prestanda 

Vi har baddräkter och simbikini som är gjorda för simmare av simmare. Alla produkter har testats under lång tid och utvecklats under mer än ett år. Alla badkläder är gjorda för att ge så lite motstånd i vattnet som möjligt.

Vid simning är det mycket viktigt att axelremmarna är bekväma och mjuka men ändå flexibla och att vattnet cirkulerar korrekt längs kroppen för snabb fart framåt. När du simmar gillar du att bli strömlinjeformad. Våra badkläder hjälper dig med det och gör att vattnet lätt rör sig till din fördel.

Alla våra badkläder tål klor, salt, svett och sol. Alla badkläder är tillverkade i italienska tyger av hög kvalitet och tillverkade i Europa. Alla tryck gjorda exklusivt av vårt designteam. Alla badkläder har foder för bättre form, stöd och är inte genomskinliga.

Våra dräkter syftar till att ge dig din bästa prestation i vattnet, förbättra din simning, inte stoppa den. Våra badkläder håller sig i form även efter långvarig användning och hårt slitage. Materialet är snabbtorkande och andas.