Löparkläder designade av löpare för löpare. Våra löparkläder är designade för elitidrottare men med den kvinnliga vardagsmotionären i åtanke. Våra löparkläder är designade för att klara av de mest extrema utmaningarma och tåla salt, svett och fukt. De är tillverkade i ett funktionsmaterial av högsta kvalitet som ger bästa komfort som för dig som springer kort, snabbt, långt, en gång i veckan eller varje dag.

I den här guiden hjälper vi dig att hitta de löparkläder som passar dig och dina utmaningar bäst.

Power Woman Edge Shorts

Våra klassiska löparshorts som är framtagna för att fungera för alla typer av löpning. Materialet är svalt och snabbtorkande, midjan har en bred skön resår med dragsko. Shortsen har en luftig innerbyxa för komfort i alla väder. Shortsen har använts av idrottare i löpsträckor upp till 16 mil! 

Power Woman edge run shorts in the Mermaid print

 

Power Woman Hot Shorts

Vårt funktionella löparshorts är designad för löparen som ställer krav på högsta prestanda. Den slimmade passformen håller sig på plats vid hård och intensiv träning. Vid benet finns en silikonkant som gör att shortsen sitter ordentligt mot låret utan att ge skav. Det högkvalitativa funktionsmaterialet ger en kompressionseffekt. Shortsens midja är bred med en stadig resår.Alla våra mönster är designade av Power Woman och handtrycks på textilierna. 

Shortsen passar för alla typer av löpning, från korta sprintlopp till ultramaraton. Shortsen tillverkas i ett material som tål klor, salt, svett och vatten. De är väl anpassade för simning och passar perfekt även till SwimRun och Sprint Triathlon.

Power Woman Run Hot running shorts in Strawberry Swirl color

 

Power Woman PRO Multi-wear vindjacka


Vår PRO Multi-wear vindjacka tillverkas i ett mjukt funktionsmaterial som följer dig in i minsta rörelse. Den passar perfekt för löpning, skidåkning och cykling. Stretchmaterialet gör att du kan bära den på cykeln eller vid skidåkningen utan att tappa kraft i rörelsen.

Jackan är tillverkad i ett högteknologiskt vindtätt stretchmaterial, är extremt lätt och kan enkelt vikas ihop och förvaras i en ficka. 

Power Woman multi wear jacket in red Cloud Leo print


Power Woman Edge Long Tights

Vår favoritklassiker. Tightsen håller sig på plats vid alla typer av sportaktiviteter. Men framför allt är de en favorit bland långdistanslöpare som efterfrågar tights med rätt passform. De har använts i allt från powerwalks till ultramaraton!

Tack vare att midjan försetts med en bred resår och en dragsko sitter de uppe under det mesta extrema träningspasset. De är avsedda att vara hudnära med en formande effekt som ger kompressionstöd. Tightsen är försedd med en lång dragkedja på baksidan av benen som låter dina Edge-tights passa för olika ändamål. Tightsen används främst av löpare och vid styrketräning. De håller dig sval när det är varmt men fungerar lika väl som värmande tights vid vintersporter. 


 

Power Woman Edge Long Tights in Snow Leo print

 Power Woman P.O.W. Tights

Fantastiska bastights för alla typer av träning, oavsett om det är på gymmet eller på en bana. Vi har behållit vår unika, breda elastiska midja med dragsko. Vi har även valt en mer diskret enfärgad design som gör att Power Woman-loggan i guld sticker ut.

Materialet är mjukt och tillmötesgående med viss åtstramningseffekt. För att låta dina POW-tights andas och hålla dig sval har vi valt ett lite tunnare tyg. Fint skräddarsydda sömmar låter tightsen sitta tätt och ger dem ett rent och minimalistiskt uttryck.


P.O.W. Long Tights in Bangkok Blue colorway

 

Power Woman Race Warm Tights

Tights med fleecefodrad insida för att ge extra värme i kallare klimat. Materialet andas och torkar snabbt. För att bibehålla rörligheten finns det ingen fleeceinsida vid knäna.

Race warm tights håller sig alltid på plats under alla typer av träning, men de är framför allt en favorit bland långdistanslöpare som kräver en tight passform. Gjorda för att tåla långa och hårda träningspass med är samtidigt ett utmärkt val för vardagliga promenader och fritid. Midjan har ett brett, stödjande elastiskt band och dragsko. 

Tightsen är försedda med en dragkedja vid bensluten och samtliga detaljer är i guld. Race warm tights är lyxiga prestandatights som du kommer att längta efter att ta på dig så fort temperaturen sjunker.

 Power Woman Edge Warm Tights in Signature black and white


Power Woman Ski & Run Race Tights

Tights i högpresterande funktionsmaterial som skapats för elitlängdskidåkare som bär dem på tävlingsdagen. De mjuka textilierna har en hög stretch för att åkaren ska kunna klä sig i flera lager utan att tappa flexibiliteten. Midjan är högre bak och försedd med silikonremsa för att tighten ska hålla sig på plats, dessutom har tightsen en dragsko på insidan. Vi har minimerat antalet sömmarna för att undvika skav.

Det mjuka, snabbtorkande funktionsmaterialet gör att tightsen är perfekta även för löpare. 

 

Power Woman ski tights in Stella Nova pattern

 

För att skapa bästa möjliga tights använder vi högklassiga funktionsmaterial som andas, transporterar bort fukt och torkar snabbt. Den höga kvaliteten säkerställer att tightsen bibehåller sin passform även efter år av intensivt använda och tvättar.

Våra plagg är nästan omöjliga att slita ut. Vi kombinerar hög funktionalitet med toppdesign. Den ser ut och presterar lika bra på banorna som för street wear. Vi tror på att skapa unika plagg i exklusiva kollektioner av överlägsen kvalitet och passform.