Anna Wiss var en av deltagarna från Team Power Woman som tog sig an Ex Swimrun Spring Edition 2022 i Stockholm i början av juni och Power Woman fick möjligheten att få ta del av hennes tankar, precis innan hon startade.

"Känner mig som en Super Woman efter varje pass och det är en magisk känsla


Hur kommer det sig att vi fick se Anna Wiss i Ex Swimrun 2022?

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och lever med min man och två barn. Jag  upptäckte kärleken till träningen efter att jag fått mitt första barn. För mig går fysisk och psykisk hälsa hand i hand – jag måste träna för att må bra! Jag älskar att ta mig an nya utmaningar och testa mina gränser, livet är för kort för att ställa sig frågan – tänk om? Första gången Swimrun kom in i mitt liv så var jag livrädd men minst lika mycket uppfylld av känslan av att känna mig levande efter varje äventyr. Det är just i känslan av att överleva i kombination med närheten till naturen som magin uppstår. Känner mig som en Super Woman efter varje pass och det är en magisk känsla och jag hoppas genom mitt eget deltagande kunna bidra till att inspirera andra kvinnor till att leva ett hälsosammare liv och att utmana sig själva varje dag.Anna Wiss i tävlingen med nummer 24.

3 snabba frågor till Anna Wiss

1. Ditt första möte med Swimrun?

Antagligen är jag för rädd för att minnas men det var för snart 3 år sedan. Jag fick en våtdräkt i present, tråcklade på den och trevade mig fram. På den vägen är det! 😂


2. Under ett lopp, vad äter man?


Haha jag med min problemmage 😂 Jag har hittat gels som min mage fixar, lite godis och så vatten. Om energistationerna har mat som min mage tål så trycker jag även det. Men har alltid med mig energi så jag kan vara självförsörjande MEN i slutänden på lopp, så trycker jag i mig allt helst om det bjuds på chokladbollar som i helgen.


3. Har du ett drömäventur?


Jo, jag drömmer om en plats i Swimrun World Championships – ÖtillÖ för att testa mina gränser men under vägen dit önskar jag köra Rockman i Norgeoch ett lopp i Engadin, Schweiz. Detta för att jag vill ta del av den magiska naturen där berg möter vatten 😍


Bilder: Christer Schapiro & Anders Wadin


juni 20, 2022 — Cecilia Hjertzell