MIKAELA LAURÉN

Mikaela är sexfaldig världsmästare i boxning, onlinecoach och PT samt en välrenommerad föreläsare och talare. Mikaela brinner för kvinnors hälsa och hjälper kvinnor att nå sina mål inom träning och hälsa i allmänhet. För Mikaela är det viktigt att inte bara ge fysisk styrka, utan också att ingjuta i så många som möjligt god självkänsla och självförtroende. Mikaela har varit en del av världseliten i två olika sporter, tävlande och träning i 40 år. Först som simmare och sedan som boxare.


MIKAELA GER TIPS

Mikaela är en välkänd profil på svenska TV4 där hon ger tittarna tips om hur man tränar och tänker för att få bättre hälsa. Här ger hon råd om några riktigt bra övningar som involverar hela kroppen och allt du behöver är ett par hantlar och lite viljestyrka. Om du är nybörjare kan du börja med lätta vikter och sedan öka gradvis. "Kom ihåg att träning ger färdighet och att det aldrig är för sent att börja träna och leva ett hälsosamt liv", säger Mikaela

Du kan se klippet på Mikaelas Instagram.


KLÄD DIG SOM MIKAELA!


Vår "GREY LEOPARD" kollektion är både sofistikerad och cool. Det svarta, gråa och vita färgschemat gör att den passar till allt och är neutral samtidigt som den ger ett intryck. Kollektionen är lätt att matcha med vitt eller svart och innehåller både löparkläder och badkläder.

Kollektionen finns även i ljusrosa och ljusblått.

januari 25, 2023 — Anna Wretling