Våra triathlonkläder är utvecklade tillsammans med idrottare och testade i många år för att klara de mest krävande utmaningarna. Våra kläder har setts över hela världen på olika Ironman-lopp. Varje del är handtryckt och tillverkad av italienska tekniska tyger.

TRIATHLON SHORTS

Vi har utvecklat de ultimata triathlonshortsen i de bästa materialen och funktion för att möta tuffa utmaningar. Sömmarna och passformen är speciellt anpassade för kvinnans kropp. En bred midja med resår som håller byxorna stadigt uppe, materialet sitter tätt och har en kompressionseffekt för att du ska kunna prestera max. I benslutet finns en bred silikonkant som håller byxorna på plats. Tyget är snabbtorkande och tål sol, svett och salt och passar perfekt under våtdräkten. Vadderingen är specialgjord för triathlon och är 5 mm tjock. De flesta idrottare använder byxorna för alla distanser upp till Ironman. Byxorna är idealiska för simning, löpning och cykling.


TRIATHLONTOPP

Triathlontopp för maximal prestanda, slimmad passform för att passa under en våtdräkt. Handtryckt unik design och passform utvecklad med vårt designteam i nära samarbete med idrottare. Supermjukt italienskt högklassigt uthållighetsmaterial som tål sol, salt och svett. Snabbtork. Stretch och mjuk för en andra hudkontakt. Två bakfickor för redskap och silikontejp för att hålla sig på plats. Dragkedja fram. Anti-chaf konstruktion och slim fit.


TRIATHLON EN BIKE

Vi har gjort en dräkt i ett stycke för triathlon som är som en andra hud som hjälper dig att prestera ditt bästa. Dräkten är gjord av italienskt högkvalitativt tekniskt material. Passformen är tight för att passa under en våtdräkt, snabbtorkande och tål svett, salt och sol. Trycken är handgjorda och designade av vårt designteam. Det finns två små fickor på vardera sidan av ryggen, dragkedja fram, silikon vid benslut och en stoppning på 5 mm. Dräkten testas och utvecklas tillsammans med professionella atleter under Ironman-lopp på full distans.


TRIATHLON VADDERING

Vår triathlonvaddering är den perfekta kombinationen mellan rörelsefrihet och stöd. Den lätta konstruktionen med förgjutna vingar, perforerat skum för extra andningsförmåga och snabbtorkande, mjukt ansiktsmaterial i mikrofiber ger överlägsen rörelsefrihet. Idealisk för simning löpning och cykling.